Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekXXVIII. Cívis Rádiós Találkozó - 2020.

XXVIII. Cívis Rádiós Találkozó - 2020.

Nagyon rezgett a léc, de meg tudtuk rendezni Debrecenben a XXVIII. Nemzetközi Cívis Rádiós találkozót. Most nem igazán lett nemzetközi, hisz a koronavírus miatt kevesen tudtak a határainkon túlról jönni. Nagyon szigorú biztonsági intézkedéseket hoztunk. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy bár túl vagyunk a lappangási időn, eddig nem jelentettek COVID-19 gyanús esetet.

Gyerekprogramok most nem voltak, de sikeres volt a pénteki baráti est. Finom volt a főszakácsunk (HA0DI) borjúpaprikása. Lajos bátyánk egyszemélyes zenekara nagyon szuper volt. A sör hideg volt és finom. Korlátlan mennyiségben ihattuk a HA8TAJ Tóni bátyánk cserszegi fűszeresét (igaz itt erős konkurenciát jelentett 0KA Pista saját kapálású Otelló vöröse). Szombaton is a várakozáson felüli volt a részvétel, Néhányan még a határ másik oldaláról is átjöttek (volt, aki kerékpárral).

Többen meghallgatták Dr. Radócz László HA0NAR klubtagunk élvezetes előadását, az Antarktiszon átélt kalandjairól, amit a nemzetközi rádiós expedíció tagjaként túlélt.  Néhányan maradtak vasárnap is, de a szombati csülkös babgulyás elfogyasztása után a többség zárórát tartott. Kettőszázat kicsit meghaladta résztvevő barátaink száma, akik fityiszt mutattak a vírusnak, kiállták a bátorságpróbát.

Jövőre minden jobb lesz, legalább is rajtunk nem fog múlni. Hogy biztosabban velünk lehess, közkincsé tesszük klubunkban kifejlesztett speciális vírusriasztó, világszabadalom várományos szerünk titkos receptjét. Olcsó, nem tartalmaz nanochipet, káros összetevőket, érzéketlen az 5G re. Nagyon erős immunturbó hatása van és még a feleségek is mosolyogva biztatják férjeiket a fogyasztására. (Azért örömödet kifejezheted az alapítványunk támogatásával, hozzájárulva a fejlesztési költségekhez, hisz billi ezt nem finanszírozta).

Végy kb. 1/2 kg gyömbért, gyökérkefével folyó víz alatt alaposan sikáld meg. Kicsit darabold fel, (adj hozzá 1 fej magyar fokhagymát, 1-2 db citrom levét) és egy erős turmixgéppel pépesítsd (kevés 100%-os natur narancslé hozzáadásával). Adj hozzá kb. fél kg selyemfű mézet, 1 evőkanál kurkumát, fél evőkanál fahéjat. A megmaradt natur narancslével állítsd be a sűrűségét, olyan joghurtosra. Keverd össze a turmixgéppel. Hűtőben tárold. Naponta 1-2 alkalommal egy-egy fél dl. Célszerűen reggel egy feles, majd a másik feles tetszőlegesen hígítva, megnapoztatott RO vízzel. Nem lehet hozzászokni, de ha elfogy és a következő adagot készíted, hagyd ki a fahéjat. 

Különleges idők jönnek. Vigyázzatok magatokra, segítsétek egymást, mert mi mindenkit szeretettel várunk 2021. szeptember harmadik hétvégéjén a XXIX. CRT rendezvényünkön.

Molnár Antal HA0HK. ( A fotókat 0NDN Feri és 0KA Pista készítette.)