Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekNemzetközi Cívis Rádiós Találkozó 2021.

Nemzetközi Cívis Rádiós Találkozó 2021.

Szeptember 17-18-19-én rendeztük meg Debrecenben a Dorkasz kemping területén a hagyományos rádiós találkozót. Klubunk és az alapítványunk nagyon készült, hogy minden látogatónk jól érezze magát.

A  kemping teljes területét lefoglaltuk. A szálláshelyeket a korábbi évek tapasztalatából tanult vendégeink már jó előre lekötötték. A faházakban is voltak néhányan. Az éjszakai hűvösebb idő és a reggeli eső ellenére sokan eljöttetek.

Jól sikerült a péntek esti zenés vacsora. Volt alkalom a baráti beszélgetésekre, a versenyeredményekkel való figyelemfelhívásokra. Sokan voltak jelen a Tisza Kupa versenyünk (http://www.tiszacup.eu) részvevői közzül is. Hasznos tanácsokat kaptunk, hogyan lehetne még több földrészt, országot és induló versenyzőt aktivizálni. Ismét kitűnőre sikerült a hortobágyi biogazdaságból származó marhapörkölt, melynek elkészítésébe a HA0DI és a lassan hívójeles amatőrtársunkká váló fia is bekapcsolódott.

Köszönjük azoknak, akik a költségekhez az alapítvány támogatásával hozzájárultak. Sort kerítettünk amatőrtársaink kiskerti terméseinek folyékony állapotba tömörített bioenergia italok kóstolgatására is. Szombaton szinesedett a program a szokásos bolhapiaccal, ahol sokan találtak rá rádiós, elektrotechnikai építgetéshez, barkácsoláshoz való, másnak már felesleges alkatrészekhez. 

2022 évben szeptember harmadik hétvégén, a XXX.CRT- n is szeretettel várunk benneteket. A jubileumi alkalomból már több extra programmal készülünk. Titeket is kérünk, hogy adjatok ötleteket, amit szívesen látnátok megvalósítva. A három legjobb javaslatot külön rendkívüli dijazásban részesítjük. 

Nézegessétek a fotókat, amelyet Nagy Feri HA0NDN készített. Éljetek streszmentes egészséges életet, mert mindőtöket várunk 2022. év szeptemberében.

A klubunk tagjai nevében: Molnár Antal HA0HK