Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekÉves beszámoló közgyűlés 2019.

Éves beszámoló közgyűlés 2019.

Május 10–én klubunk megtartotta éves közgyűlését. A vezetőség beszámolt a 2018. év főbb eseményeiről, a klub pénzügyi helyzetéről, a felmerült gondokról.


Gazdasági helyzetünk stabil, kiegyensúlyozott. Sikerült kis bevétel növekedést elérni, de ez egy nyertes NEA pályázatnak és a versenyállomásunk előtt épülő kerékpárúthoz szükséges ingatlan kisajátítás bevételeinek köszönhető. Nagy feladat a versenyállomás gyommentesen tartása, technikai színvonalának megőrzése. A WFF kitelepülési terveinket teljesítettük. Az éves nagyrendezvényünket a Nemzetközi Cívis Rádiós Találkozót rendben megtartottuk, sikeres volt a nyitás a pénteki gyerekprogramok irányába. Rendben működik az air soft és íjász csoportunk. Szép eredményt értünk el a MATASZ lövészversenyen. Klubunk tovább segítette a HTBK munkáját. Kitűnő a kapcsolatunk a Katasztrófavédelemmel is. Részt veszünk az RSOE rendezvényein, folyamatosan javítjuk az együttműködést.


Megbeszéltük a 2019. évben tervezett rendezvényeinket, az elvégzendő karbantartási, javítási munkákat. A versenyállomásunk tetőzetét tönkre tette egy vihar, a felújítása több százezres költséget jelent. Saját tagjaink munkájával és külső segítséget keresve próbáljuk megoldani. A XXII emeletes épület tetején lévő URH antenna árboc felújítása is egyre sürgetőbb. Gyakran alakulnak ki viharok ezért egy külső szakértő statikus szakvéleményét is igénybe kell vennünk.    Kiemelt figyelmet fordítunk az utánpótlásképzésre, a gyerekprogramokra.   Fő rendezvényünk a 2019. évben is a Nemzetközi Cívis Rádiós Találkozó lesz. Minden rádióamatőr barátunkat és a rádiózás, a technikai ismeretek iránt érdeklődőt továbbra is szeretettel várunk a heti rendszeres klubnapjainkon és minden rendezvényünkön.

HA0HK/ Anti

A fotókat Nagy Ferenc HA0NDN készítette.