Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekDisznótor a versenyállomáson

Disznótor a versenyállomáson

Disznótor a versenyállomáson Disznótor a versenyállomáson
Klubtagjaink őrizve a hagyományokat, közös disznótort tartottak a versenyállomáson. Egy príma, 200 kg körüli jószágot sikerült vásárolnunk, amit a régi hagyományos módszerrel dolgoztunk fel.

 A reggeli fogópálinkát Dallos Laci HA7PL klubunknak adott ajándéka biztosította. HA0KA által készített felülmúlhatatlan hagymásvért, csak a HA0HK egyedi hungarikuma  -a speciális káposztáshús- adta át a feledésnek, persze csak addig míg a HA0DI féle hajdúsági orjalevest, az ősi hajdúböszörményi recept alapján készült hajdúsági hurkát, kolbászt meg nem kóstoltuk.

De ami igaz az biztos ...   hagymásvér, hurka, kolbász, káposztáshús, tepertő, minden olyan finomra sikerült, hogy az esti vacsora után csak kis kóstoló maradt, amit félretettünk a következő hétvégi klubösszejövetelre, mikor is mindenki ingyenesen végigszagolgathatta.

Disznóvágás a versenyállomáson


A sikeres nap végén, igaz alaposan elfáradva, de abban még megegyeztünk, hogy december közepén megismételjük. Erre az alkalomra klubtagjainktól az előzetes jelentkezést már most elfogadjuk.