Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekNe felejtse el adója 1%-át felajánlatni alapítványunknak!

Ne felejtse el adója 1%-át felajánlatni alapítványunknak!

Segítse működésünket adója 1%-nak felajánlásával Segítse működésünket adója 1%-nak felajánlásával

Tisztelt Támogatónk!
 
Az Alapítvány a Rádióamatőrökért korábban már pert nyert az APEH állampolgárok törvényben biztosított azon jogának semmibe vétele miatt, hogy adójuk 1 % -át az általuk segíteni kívánt civil szervezetnek ajánlhatják fel.  2012 -ben sajnos ismét hasonló történt. Késve adtunk be egy adóbevallást, illetve számítógép hiba miatt nem kaptunk meg egy figyelmeztető levelet.   E miatt most a NAV érezte feljogosítva magát, hogy az Önök által nekünk szánt támogatást egyéb csatornákon osszák szét. Önöket röviden tájékoztatták, hogy nem vagyunk jogosak a segítségre.  A felháborodáson túl nem sokat tehettünk ellene. Pótoltuk a hiányosságokat.
 
Függetlenül az egymást váltogató, de egy gazdát szolgáló pártoktól és kormányoktól soha nem voltunk a kegyeltjeik. Régi helyiségeinket elvették, támogatást a közfeladatunk ellátásához sem kapunk.
Az évek során mindent megtettünk, hogy tagjaink által végzett munkával tudjuk működtetni klubunkat, ami immár az egyetlen olyan szervezet, ahol a rádiózással, az elektronika alapjaival gyerekkorban lehet megismerkedni. Megújult honlapunkon részletesebben megismerhet bennünket (http://www.radiosklub.hu)
 
Az Alapítvány ezt a munkát segíti.  Célunk, tervünk, hogy saját tulajdonú olyan helyiségünk legyen, ahol az év minden szakában tudunk működni. Erre spórolunk, ehhez kérjük a támogatást!
 
Kérjük, ha még van munkája, ha nincs egyéb fontosabb elkötelezettsége segítsen nekünk. Ajánlja fel adója 1 %-át az Alapítvány a Rádióamatőrökért számára. Hívja fel ránk a családtagok, barátok figyelmét.
 

Adószámunk: 19127141-2-09

 
Segítségét köszöni:
 
                            Reszegi Csaba                                                   Molnár Antal
               Alapítvány kuratóriumának elnöke                          Rádiós Sportklub elnöke