Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekKlub közgyűlés 2021.

Klub közgyűlés 2021.

Sikerült olyan időpontot találni, ami klubtagjaik többségének is alkalmas volt és megtartottuk éves közgyűlésünket.


Tagságunk kicsit szabadulva a vírushelyzet szorításából szinte teljes létszámmal képviselte klubunkat. A klubtagság létszámáról, a tagdíj fizetés helyzetéről a klub pénztárosának beszámolója volt az első napirendi pont.
Közösen köszöntünk el elhunyt szeretett barátunktól, Thurzó Gyuri bácsitól, a HA0HH hívójel tulajdonosától. Gyuri Bácsi 2020 ban megkapta a MRASZ életmű díjat, aminek még közösen örülhettünk, de az átadáson már csak a gyerekei képviselhették.

Gazdasági helyzetünk stabilitását sikerült megőrizni. Kevés lehetőségünk még a technikai helyzetünk fejlesztésére is volt. Sajnos a versenyállomásunk viharkár következményeit egyenlőre nem tudtuk helyrehozni és a XXII. emeletes épület tetején lévő antenna árbocunk felújítására sem sikerült pályázati forrást kapnunk. A klubunk rezsi költségei mellet, a két nagy rendezvényünk a Tisza Kupa verseny és a Nemzetközi Cívis Rádióstalálkozó kiemelt feladat számunkra. A Tisza Kupa versenyen az indulók száma megduplázódott. Egyre nagyobb szerepet tölt be a nemzetközi versenyek között.. Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk rájuk. Az anyagi feltételek biztosításán kívül a szervezési tapasztalatok felhasználásával még javítani tani szeretnénk a rendezésen.

Tagságunk több alkalommal vett részt kitelepüléses rádiózáson. Fenntartottuk átjátszó állomásaink működőképességét és a műholdas rádióberendezésünk is segít bennünket, hogy egy esetleges katasztrófahelyzeti alternatív hírközlés feladatainkat is el tudjuk látni.

Reméljük, hogy a vírushelyzet lehetővé teszi, hogy az elkövetkező években még aktívabban tudjunk rádiózni.

Molnár Antal HA0HK