Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekXXVII. Nemzetközi Cívis Találkozó - 2019.

XXVII. Nemzetközi Cívis Találkozó - 2019.

A debreceni XXVII. Cívis Rádiós Találkozó sikeresen lezajlott. Kevesebb volt a szállásfoglalás, mint az előző évben, de a szombati napra sokan eljöttetek. A gyerekprogramokat a pénteki napról a következő évben átszervezzük szombat délutánra. Többen kérték, hogy így kedvezőbb lenne, hisz pénteken nehézséget okoz az iskolai foglalkozásról való távollét.

 

A péntek délutánt ismét színesítette Hajdúdorogról az „Akácos Út” együttes.  Nagyon jó hangulatot tudnak csinálni. Mi is és Ők is jól érezték magukat. Már előre vállalták a következő évi fellépést.

Kevés lett, vagy túl finomra sikeredett az esti babgulyás? Az utolsó kanálig elfogyott. Köszönjük azoknak, akik munkával, anyagiakkal hozzá tudtak járulni az elkészítéshez. Késő estig tartott a táncolás, a baráti beszélgetés.

 A szombati napi megnyitón Debrecen város vezetésének képviseletében megtisztelt bennünket Dr. Szekeres Antal a DMJV főjegyzője. Módunk volt pár szót váltani klubunk munkájáról, terveinkről. Dr. Radócz László élménybeszámolója a csendes óceáni Ducie szigeti nemzetközi rádiós expedición átélt kalandjairól is nagyon érdekes volt. A bolhapiacon zajlott a szokásos nagy üzleti forgalom. A baráti találkozások, beszélgetések sem maradhattak el.Többen vasárnapra is maradtak, ismerkedve Debrecen város egyéb nevezetességeivel.  A következő hét elején mi is helyére szállítottuk a felszerelést, eszközöket, hogy várják a 2020.szept.3. hétvégéjét, a XXVIII. CRT találkozót, ahová klubunk és Az Alapítvány a Rádióamatőrökét minden tagja, aktivistája ismét szeretettel vár benneteket, gyerekeiteket, unokáitokat.

HA0HK/Anti. 

A fotókat Nagy Ferenc HA0NDN és ifj. Kovács István készítette.