Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekIskolások a Versenyállomáson 2017.

Iskolások a Versenyállomáson 2017.

A rádiósklubunk felkérést kapott, hogy a Petőfi Sándor nevét viselő általános iskolások egyik negyedik osztályát fogadja a versenyállomásunkon. Klubtagjaink jelentős része komoly segítséget, munkát vállalva vett részt az előkészítésben. Kicsit rendbe tettük a versenyállomásunkat, előszedtük a régi gyerektábor rendezvényeink megmaradt felszerelését, beszereztünk pár új dolgot. Izgatottan vártuk a gyerekeket és a kísérő tanárokat, szülőket.

A tanárok és szülők is meglepődve vették szemügyre, hogy milyen rend van. Az is meglepi volt, hogy ilyen sok program volt. A rádiózás bemutatása mellett volt teke, darts, csocsó, foci, kosárlabda, tollaslabda, röplabda, pingpong, íjászat, légpuska, air soft lövészet. A gyerekek csoportokra osztva forgószínpad rendszerben váltották egymást.

Nagyon gyorsan vége lett a napnak, bár a gyerekek szívesen maradtak volna és javasolták, hogy másnap ide jöjjenek az iskola helyett. Mi, akik segítettük a rendezvényt az osztályfőnöktől kaptuk a legnagyobb köszönetet és elismerést, mikor közölte velünk, hogy számára az volt a legmeglepőbb, hogy egy gyereket sem látott a mobiltelefonján játszani.

Néhány fotót megosztunk veletek, amiket Nagy Feri HA0NDN és Reszegi Csaba HA0DA készített.

HA0HK/Anti