Támogatóink

Ön itt van: KezdőlapHírekBeszámoló a Szatmár-Beregi TK-ben tett Flóra fauna kitelepülésünkről

Beszámoló a Szatmár-Beregi TK-ben tett Flóra fauna kitelepülésünkről

Beszámoló a Szatmár-Beregi TK-ben tett Flóra fauna kitelepülésünkről.

A Debreceni Rádiós Sport klub és a Püspökladányi regionális rádiós klub tagjainak bevonásával március 13-15 közzé a HAFF-0011 flóra fauna körzetbe szerveztem kitelepülést. A kitelepülés helyszínéül hosszas keresgélés után a Túristvándi híres vízimalom melletti Vízimalom Panzió és kemping tökéletes helynek bizonyult. Bár Marika a panzió tulajdonosa el sem tudta képzelni mikor telefonon beszéltünk, mit is akarunk mi ott, de mindenben rendelkezésünkre bocsájtotta szinte az egész panzió és kemping területét. Mint utóbb kiderült egy csodálatosan szép helyre mentünk az udvaron hatalmas fákkal, amik tökéletesen megfeleltek az antennáink elhelyezésére.
Vasárnap reggel indultunk három kocsival hatan. Útközben Mátészalkán rövid pihenőt tettünk HA0LW Pista barátunknál. Hétfőn csatlakozott hozzánk HA0HW Laci és HA8MT Feri. Vasárnap az első háromsávos antenna letelepítése után HA0LG Tóni bácsi rögtön elkezdett forgalmazni, míg a többiekkel még további antennákat telepítettünk. 160-tól 10 méterig minden sávra volt antennák. Öt készüléket telepítettünk, egyszerre három üzemmódban tudtunk forgalmazni. Ennek és a csapat tagok remek munkájának, de nem utolsó sorban a bennünket megkereső amatőrtársak érdeklődésének köszönhetően több mint 1500 összeköttetést naplózhattunk.
A kitelepülésünkön kihasználva a jó időjárást nagy örömünkre számos látogatónk volt. HA3MN Egon és felesége Erzsike, HG0GAL Gyula és felesége Anci, HA0ML István és felesége, valamint HA0DX Zoli csapat tagunk felesége és gyermekei. Megköszönöm az ötletemhez csatlakozó amatőrtársak, csapat tagok munkáját. Végül, de nem utolsó sorban a résztvevők névsora:
HA0HW Laci, HA0DI Pista, HA0DX Zoli, HA0LG Tóni, HA8MT Feró valamint Árpi és fiam István vizsgára készülő operátorok.
Viszont hallásra a következő Tokaj-Bodrogzugba tervezett aktivitásunkon.

HA0KA István csapatvezető.

képek az eseméyről....